Despre noi

Beyond Imagination...

Am crescut impreuna, ne-am bucurat impreuna, am lucrat impreuna, ne-am suparat impreuna si tot impreuna am reusit sa pornim pe drumul pasiunii noastre.

Inceputa ca un hobby, acum mai bine de 10 ani, productia foto-video era pentru noi o modalitate creativa de exprimare artistica oferita noua de catre oameni frumosi de pe toate cararile vietii. Incet-incet, dorinta noastra a fost de a face mai mult si mai mult, iar astfel a luat nastere AGO Vision.

Arta Fotografica
95%
Productie Video
90%
Post productie video
80%
Tech-skills
95%

Iubim sa lucram pentru oameni, alaturi de oameni, iar ceea ce producem este esenta vizuala a mesajului pe care dorim sa-l transmitem.


Cristina, un amalgam deosebit intre spirit creativ si vocea ratiunii, are o imaginatie agera, un ochi agil in surprinderea momentului si detaliului in toate formele si instantele vietii. Ea este Art Directorul nostru si “prima voce” a fotografiei in AGO Vision.

Gabriel, mesterul productiei video, este amuzantul grupului, dar profesionist pana in maduva oaselor. El te distreaza si te filmeaza, apoi, cu mestesug, pune laolalta momente de neuitat in clipuri fara cusur.

 

Parteneri